Nudelsallad med grönsaker, ingefära och lime

Ingredienser

En underbar ljummen sallad för varma sommarmiddagar gjord på naturligt glutenfria sobanudlar och sommarens grönsaker!

10 min Sallad 2-4

Gör så här

1

Koka sobanudlar enligt anvisningar på förpackningen. Ringla över olivoljan, rör om och ställ åt sidan.

2

Tina haricot verts, ansa rädisor och dela de i klyftor, skär majrovan i 2-3 cm stora bitar.

3

Värm rapsoljan i en stor stekpanna. Lägg i skurna grönsaker och resterande ingredienser (förutom koriander). Stek på medelhög värme under omrörning i 5-7 minuter.

4

I en stor salladskål, blanda sobanudlar med de stekta grönsakerna och strö över hackad koriander. Dekorera med extra limeklyftor och sesamfrön. Salladen smakar bäst serverad rumstempererad.

Bilder

Recept

Filtrera