Hemgjorda chicken nuggets med en fräsch ananasdip med karibiska smaker. Gillas av både stora och små!
Anpassa mjölk och kokosmjölk med valfri fetthalt efter eget behov, magrare eller fetare.
Läs merSkär kycklingfilén i bitar.
Blanda mjöl med salt, peppar och paprikapulver och lägg på en tallrik.
Blanda ägg och mjölk och häll i en skål.
Krossa cornflakes och häll upp på en tallrik.
Panera kycklingen i mjöl, ägg- och mjölkblandning och till sist cornflakes.
Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt och tillaga i ugn på 200°C ca 12-15 min.
Finhacka ananas och lök.
Koka upp tillsammans med kokosmjölk, curry och citron i en kastrull.
Låt sjuda ca 10-15 min.
Smaka av med salt och peppar och servera till kycklingbitarna.
Servera rätten med pommes eller ris.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!