Här kommer en variant av äppelpaj som är raw & sötad naturligt. Skall stå i frysen ca 6 - 8 timmar.
Nu börjar strax den tid på året när vi njuter äpplen i olikabakverk & desserter! Bara här i... Läs mer
Botten: Mixa nötter grovt & tillsätt resten av ingredienserna, mixa till det går ihop. Smörj en pajform som mäter 15 cm med kokosolja & sätt ett bakplåtspapper i botten, klipp ut så det passar. Tryck ut nötbotten i formen & ställ kallt.
Fyllning: Mixa allt förutom kokosoljan slät, beroende på hur stark maskin man har, kan man behöva tillsätta lite vatten eller mandelmjölk för att få den helt slät. Fortsätt med att hälla i kokosoljan i en stråle när maskinen går på låga varv.
Häll fyllningen över botten, täck över & ställ i frysen i minst 8 timmar.
Topping: Skär äpplet i kuber, krydda med ingefära , vaniljpulver & kanel blanda runt. Lägg på en plåt som är klädd med bakplåtspapper. Ställ i ugnen på 50 grader & låt luckan stå på glänt; låt stå i några timmar så de får en liten tillagad känsla! De ska inte vara torkade rakt igenom.
Servering: När det är dags att servera pajen så ta fram den ca 30–40 minuter innan från frysen. Blanda det lätttorkade äpplena med ca 1/2 msk lönnsirap lägg ut över pajen. strö slutligen på granatäpple!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!