Lägg ärtorna i en sil och låt de sköljas av under kallt rinnande vatten tills de är tinade. Låt de sedan rinna av ordentligt.
2
Smält smöret i en stor kastrull på medium-hög värme. Tillsätt ärtorna och sautera i 3 minuter eller tills de är helt varma.
3
Lägg sedan ärtorna, mynta, salt och peppar i en mixer och mixa tills du får en jämn puré. Garnera med ett myntablad och servera!
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!