Lägg potatisen i en stor kastrull, täck med kallt vatten och koka upp på hög värme.
2
Sänk värmen till medium och koka tills potatisen är mjuka, ca 15 minuter. Töm och återgå till kastrullen. Mosa med en gaffel eller potatispress.
3
Medan potatisen kokar, smält smöret i en liten stekpanna på medelhög värme.
4
Pressa ner vitlöken och stek tills vitlöken är gyllenbrun, 2 till 3 minuter.
5
Tillsätt grädden och koka tills den har avdunstat med hälften, ca 7 minuter.
6
Tillsätt vitlök grädde, salt och peppar till potatisen och mixa ordentligt. Om det behövs, värm på låg värme. Servera genast.
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!