Värm upp mjölken i en tjockbottnad kastrull på mediumvärme. Rör om ofta så det inte bränner vid. Värm i 6 minuter eller tills några bubblor börjar uppstå, det ska inte koka.
2
Rör i semolinamjölet och rör om i 2 minuter eller tills att semolinan precis har börjat sätta sig.
3
Rör nu i den rivna osten och smaka av med salt och peppar.
4
Om man vill så kan man nu blanda i grädde tills man får en önskad konsistens.
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!