Koka försiktigt upp ättikssprit och vatten tillsammans med socker och salt i en kastrull.
2
Skala rödlöken och skär upp i tunna ringar.
3
Lägg rödlöken i en burk med förslutbart lock. Gärna en vacker glasburk.
4
Fyll på burken med lagen. Låt svalna och ställ sedan in i kylskåpet i minst ett dygn.
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!