Härlig smörgåstårta i fina bitar i form av hjärtan, med ädelost, nötter och friska, syrliga granatäppelkärnor.
Ta undan 4 tsk gorgonzola till dekoration.
Rör ihop resten med färskosten. Bred bottenkakan med oströran.
Andra brödkakan: bred ut oströran. Strö över 2 msk granatäppelkärnor och 1 dl grovt hackade valnötter.
Tredje brödkakan: bred ut nästan all oströra men spara några matskedar. Skiva päronet tunt och stänk lite citronjuice över. Fördela päronskivorna över oströran.
Fjärde brödkakan: blanda den återstående oströran med creme fraichen och bred ut.
Lägg en klick gorgonzola på varje hjärta.
Vänd grönkålen i olivolja och citronjuice, salta och peppra efter smak.
Dekorera tårtan med granatäppelkärnor, valnötter och grönkål.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!