Köttfärssås med Angostura bitter för extra djup i smaken.
Hacka lök, morot och selleri så fint du kan. Fräs grönsakerna på låg värme tills de har mjuknat. Pressa ner 2 vitlöksklyftor eller finhacka dem. Låt fräsa med de andra grönsakerna i någon minut.
Tillsätt blandfärsen och låt den bryna. Häll på din Angostura Aromatic Bitter ca 4–6 stänk (dashes). Addera mer för en djupare smak.
Tillsätt sedan tomatpurén och låt fräsa med någon minut. Tillsätt vatten och låt få ett snabbt uppkok.
I med tomatkross, oregano, timjan, lagerblad i pannan. Salta och peppra. Tillsätt mer Angostura bitter efter behag.
Låt puttra under lock i minst 20 minuter men för att få ett fint djup i köttfärsen låt den stå och puttra i en timma för bästa smak.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!