Gäng Kieow Waan - Thailändsk gröncurrygryta. Passar lika bra med biff, fläsk, fisk eller räkor som den gör med kyckling.
Fräs currypastan på låg värme i en wokpanna på låg värme tills den ger en god doft.
Öka värmen och häll i kokosmjölken. Koka upp.
Skär kycklingen i centimetertjocka strimlor. Lägg sedan i den kokande kokosmjölken tillsammans med fisksås och palmsocker. Koka tills kycklingen nästan är helt klar.
Dela äggplantorna i klyftor och skär paprikan i bitar om 2x2 cm. Lägg ner i kokosmjölken tillsammans med babuskotten och koka tills att de blir halvmjuka. Cirka 2-3 minuter.
Lägg i sötbasilikan och tag genast av wokpannan från värmen.
Garnera med hackad spansk chili och servera tillsammans med ris eller nudlar.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!