Kycklingschnitzlar är en favorit som är enkelt att göra. Kycklingfiléerna blir gyllenbruna och krispiga på utsidan och möra och saftiga på insidan i Airfryer. En annan vinst är att det blir väsentligt mindre fett. Receptet är från Philips Airfryer.
Skär varje kycklingbröst horisontellt i två lika stora schnitzlar. Krydda med salt och svartpeppar.
Lägg mjölet i en skål. Vispa ägget i en annan skål. Tillsätt ströbröd i en tredje skål.
Täck först kycklingschnitzlarna med mjöl på båda sidor. Doppa dem sedan i ägget och låt överskottet rinna av. Täck dem sedan jämnt med ströbröd.
Pensla eller spraya dem med vegetabilisk olja.
Placera två brödade schnitzlar i korgen och tillaga i Airfryern, 10 minuter på 200°C. Upprepa med de återstående två schnitzlarna.
När de är klara! Ta ut kycklingschnitzlarna från Airfryern och servera.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!