Philips Airfryer har tillsammans med bl a Sofia Henriksson tagit fram goda recept till jul – tillagade billigare och snabbare i Philips Airfyer.
Spara tid, pengar och energi genom att laga julmaten i Philips Airfryer, utan att tumma på vare sig... Läs mer
Blanda lingon och socker i en skål. Rör om då och då tills allt socker löst upp sig.
Börja sedan med att blanda ingredienserna till marinaden. Koka upp på spisen tills den börjat tjockna något.
Vänd kycklingfiléerna i majsstärkelse och rensa brysselkålen, dela potatisen på mitten.
Lägg sedan brysselkål i botten av airfryern tillsammans med potatisen. Ringla över 1 msk olja, salt och svartpeppar. Lägg över ett grillgaller och lägg kycklingen över.
Tillaga i airfryern på 200° C i 13 minuter.
Öppna airfryern, ta alla kycklingfiléer och vänd i marinaden.
Tillaga ytterligare 3-5 minuter på 200° C i airfryern tills de fått fin färg.
Servera kycklingen med brysselkål, potatis och lingon.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!