En snabb middag eller en enkel sommarlunch. Rena fräscha smaker gör att denna rätt passar nästan alla tillfällen.
Kärna ur och finhacka chilin. Skiva salladslöken och ingefäran tunt.
Finstrimla morötterna, hacka koriander och lägg detta åt sidan.
Koka risnudlarna engligt instruktionerna på förpackningen. Häll sedan av, spola i kallt vatten och portionera upp nudlarna i djupa tallrikar.
Skär upp köttet i strimlor.
Fräs ingefära, chili och salladslök en kort stund i en kastrull. Häll på vatten, buljong, fisksås, soja och limesaft. Låt koka upp och koka sedan i ett par minuter. Lägg ner köttet och låt stå tills köttet fått en brun färg runt alla bitar.
Lägg på de strimlade morötterna ovan på nudlarna i tallrikarna, häll sedan över kött och buljong. Toppa med böngroddar och koriander.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!