Pumpasäsongen är här! Pumpapuré fixar du enkelt själv genom att rosta pumpan i ugnen och sedan gröpa ur innehållet.
Gott till både matlagning och bakning; i soppor, bröd, muffins och inte minst i amerikansk pumpapaj.... Läs mer
Värm ugnen till 175 grader.
Dela pumporna i två delar på längden och kärna ur dem.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och ringla över lite olja. Lägg pumpahalvorna på pappret med snittytan nedåt.
Rosta i ugnen tills pumporna mjuknat ordentligt, ca 45 minuter.
Gröp ur fruktköttet med en sked och mixa slätt till en puré.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!