Råkräm är en kallrörd vaniljkräm. Hemgjord vaniljvisp, skulle man kunna säga. Men väldigt mycket godare än den sorten man kan köpa i butiken.
Den vispas snabbt ihop och är ett utmärkt alternativ till hemkokt vaniljsås, om man vill komma... Läs mer
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Vispa äggulor, florsocker och vaniljfrön ljust och fluffigt.
Vispa grädden luftig och vänd försiktigt ner den i äggsmeten.
Servera till en god paj!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!