Omelett med bresaola, valnötter och färskost

Ingredienser

En härlig omelett med italienska smaker.

10 min Snabbmat 1 port.

Gör så här

1

Vispa omelettingredienserna lätt med en gaffel. Tänk på att den smaksatta färskosten är saltad så var försiktig om du vill ha mer salt.

2

Lägg en klick smör i en stekpanna. Jag använder en pannkakslagg i teflon. När smöret tystnat, häll i smeten och stäng av plattan. Det går väldigt fort med bara ett ägg. När smeten stelnat vänder jag omeletten, men det är inte nödvändigt.

3

Stek handkrossade valnötterna snabbt i smör. Dom får en nästan popkornlik smak som jag verkligen gillar.

4

För över omeletten till ett fat, fyll ena halvan med bresaola, färskost, sallad och valnötter.

5

Vik över andra halvan och toppa med strimlad basilika, hyvlad parmesan och dra några drag med pepparkvarnen.

Bilder

Recept

Filtrera