En härligt god bagel med friterad fetaost...
I denna bageln möter krispighet mjukhet med njutbara smaker av salt, sött, syrligt och en liten... Läs mer
Skär bageln på mitten så du får två skivor och rosta lätt antingen i ugnen eller i brödrosten och bred sedan smör på båda halvorna.
Tillsätt kryddorna i det uppvispade ägget och skiva fetaosten i 2 centimeters skivor, lägg dem i äggsmeten och låt suga in 1 minut per sida för att sedan vända dem i mandelmjölet eller ströbröd. Hetta upp oljan i en liten stekpanna och fritera sedan i cirka 2 minuter per sida på 75% av spisens kapacitet.
Fritera sedan den skivade röda löken i samma olja som du nyss friterade osten i och, pass på, det går snabbt. Ta upp och lägg på hushållspapper och sedan dax för montering, tomater på bagelbotten, sedan osten, rödlöken, fikonbalsamicon och sist bagellocket.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!