Kyckling enchiladas med en snabb molesås och massa god smält ost. Arriba!
Enchiladas består av antingen kött, kyckling eller grönsaker som rullas ihop med hjälp av tortillabröd... Läs mer
Mole: Börja med att mjuka upp den torkade chipotlen i hett vatten. Stek gul lök och vitlök i en kastrull. Tillsätt krossad tomat och resten av ingredienserna. Låt småputtra ca 45 minuter tillsammans med chipotle chilin. Mixa slät med hjälp av en stavmixer.
Fyllning: Stek paprika och kyckling. Tillsätt svarta bönor och lite av molesåsen.
Lägg fyllningen på en tortilla, tillsätt lite molesås, gratängost och rulla ihop. Täck rullarna med sås och massa gratängost och gratinera i ugn ca 15 minuter på 180 grader.
Smaklig måltid!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!