Underbara vegetariska bollar att doppa i t ex en god paprikaröra!
Skölj quinoan och koka i grönsaksbuljong. Låt svalna.
Skala och finhacka lök & vitlök. Fräs i 1 msk olivolja i några minuter. Kör kikärtor och tahini i matberedare till en slät kräm. Blanda med quinoa, lök och övriga ingredienser. Låt stå i 30 minuter.
Rulla till bollar och stek i olivolja tills de fått fin färg runtom.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!