Tillaga kalkonen i en gryta i keramik på medium-hög värme med olja. Rör om ofta, tillaga i cirka 10 - 12 minuter. Tillsätt lök och sautera i 3 minuter eller tills löken börjat mjukna. Blanda i min mexikanska kryddblandning tillsammans med vitlök, salt och de gröna chilifrukterna. Låt det koka i någon minut.
2
Blanda sedan i tomaterna och ölen. Låt det koka upp och dra sedan ned värmen och låt det sjuda utan look i 30 minuter.
3
Rör nu i bönorna och låt grytan koka på medium-hög värme i 15 minuter, rör om då och då. Tag sedan grytan från plattan och servera i djupa skålar, strö över ost och persilja. Smaklig måltid!
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!